ÄP fototoimetus • 26. november 2008 kell 22:00

Lugeja arvab: Kruuda: Rahumaa rikkus džentelmenide kokkulepet

Džentelmenide kokkulepet saavad sõlmida ainult džentelmenid. Kui üks osapool džentelmenina ei käitu, on lepe algusest peale tühine. Ja mis džentelmen on mees, kes ehitab oma maju riigi maale, teeb K-kohukese reklaame, tõmbab K-erakonna juhitud siseministeeriumile mütsi pähe politseimaja tehinguga?Tundub, et Alta meestel on näpud põhjas. Kasulikum oleks olnud kokku leppida.Selline ju ongi äri Eestis. Kui juut ajab teise juudi keeva vee katlast välja, siis eestlane tirib teise sinna tagasi.Börsifirma maandas riske džentelmenliku kokkuleppega, advokaat oli liiga kallis?Kruuda avaldus on sõnum Eesti ärimeestele: vältige tehinguid Altaga. Ehk mõnel sarnasel põhjusel ongi enamik Alta tehinguid välismaal.

Autor: ÄP

Hetkel kuum