Kriisinõustaja sõnul on eestlased edu jahtimisest väsinud

20. detsember 2008, 08:43

Kümnetes hingematvates kriisides tegutsenud
Tiina Naarits on jõulude eel mures inimeste pärast, kes ei julge lähedastele
teatada kotipõhjas kopitavast koondamisteatest. Ta soovitab: leidke endale
lähedane, kellega rääkida!

Intervjuus Õhtulehele ütles Naarits, et eestlaste silmad on väsinud, kuna nad on iga hinna eest edu taga ajanud ja nüüd on tulnud tõsised tagasilöögid. "Eestis on arusaam, et ma pean vähemalt väliselt olema keegi! Aga mitte see, kes ma olen, vaid see, keda minus tahetakse näha. Nii mõnigi noor otsib nõustaja abi ja kuigi neil on väliselt kõik väga hästi, ei jõua nad teha nägu, et kõik on hästi. Nad on ülikoolis tublid, aitavad perekonda, aga on väsinud, et isiklikke suhteid enam pole. Kõik "hästi" on tulnud raske hinnaga. Kui totaalse väsimusega enam hakkama ei saada, siis sellele järgnebki kurbus," rääkis kriisinõustaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2008, 09:28
Otsi:

Ava täpsem otsing