Kriis: töötus kasvab 2009. aasta lõpuks 15%ni

Kärt Blumberg 24. detsember 2008, 13:38

Tööandjate keskliidu juhi Tarmo Kriisi
hinnangul on 2009. aasta lõpus tööpuudus Eestis kuni 15%, samas ei ole inimeste
tung välismaale tööle minna probleem.

Tarmo Kriisi ennustuse kohaselt jõuab tööpuudus Eestis järgmise aasta lõpuks 10-15% kanti. Sellest hoolimata ei pane inimeste suurem tung välismaal töötada teda muretsema, kuna suured koondamised leiavad praegu aset ka teistes lääneriikides, vahendasid ERRi raadiouudised.

"Kui räägime Suurbritanniast või Rootsist, kus Eesti inimesed on palju tööd leidnud, on mõlemas riigis toimunud rahvusvaluuta väärtuse langus ning sealsed töötasud on oluliselt oma väärtust kahandanud," selgitas Kriis. Samas möönas ta, et odavamate tööde jaoks võib seal potentsiaali olla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2009, 17:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing