Kärt Blumberg • 24. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kriis: töötus kasvab 2009. aasta lõpuks 15%ni

Tööandjate keskliidu juhi Tarmo Kriisi hinnangul on 2009. aasta lõpus tööpuudus Eestis kuni 15%, samas ei ole inimeste tung välismaale tööle minna probleem.

Tarmo Kriisi ennustuse kohaselt jõuab tööpuudus Eestis järgmise aasta lõpuks 10-15% kanti. Sellest hoolimata ei pane inimeste suurem tung välismaal töötada teda muretsema, kuna suured koondamised leiavad praegu aset ka teistes lääneriikides, vahendasid ERRi raadiouudised.

"Kui räägime Suurbritanniast või Rootsist, kus Eesti inimesed on palju tööd leidnud, on mõlemas riigis toimunud rahvusvaluuta väärtuse langus ning sealsed töötasud on oluliselt oma väärtust kahandanud," selgitas Kriis. Samas möönas ta, et odavamate tööde jaoks võib seal potentsiaali olla.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt