Dubai kavatseb kulutama hakata

Mait Jüriado 29. detsember 2008, 20:10

Dubai valitsus võtab vastu lisaeelarvet, et
stimuleerida oma majandust keset majanduskriisi.

Finantsministeeriumi pealik Nasser al-Shaikh teatas, et valitsus kavatseb tõsta riiklikke kulutusi 20% võrra, kirjutas Financial Times. Ka Saudi Araabia, kes on regiooni suurimaid majandusi, teatas 2009. aasta kulutuste tõusust. Shaikhi sõnul fokuseerib valitsus oma kulutused just infrastruktuurile, eriti aga transpordile. "Me lõpetame kõik oma infrastruktuuriprojektid ning kui finantskriis ükskord läbi saab, on meie linn esimene tõusuteel," ütles Shaikhi.

Dubai riigieelarve avalikustatakse järgmisel kuul. Kord olles buumi tipus õitsemas, on linn nüüd saanud kõvasti kannatada nafta ning kinnisvara hindade kokkukukkumise tõttu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. December 2008, 20:10
Otsi:

Ava täpsem otsing