Turva-Urmase tagasitulek

Annika Matson 14. mai 2009, 09:18

Turvafirma K Grupp, mida üha enam
seostatakse Urmas Sõõrumaaga, kaitseb märtsist alates Eesti Raudteed.

Raudtee nõukogus istub ka Sõõrumaa, kirjutab Eesti Ekspress.

Turvaettevõtjate seas on avalik saladus, et K Grupp on seotud suurärimees Sõõrumaaga. Ent ei ole neid, kes seda avalikult oma nime all kinnitaksid. Äriregister näitab, et K Grupi ehk osaühingu K Grupp Turvateenused osanik on Silverline Invest, mille omanik on Margus Laasi. Sõõrumaad pole näha ei juhtkonna ega osanike hulgas.

Laasi ütleb, et jutud K Grupi ja Sõõrumaa seotusest on liikunud juba aastast 2000 ja teinekord on turunduslikel kaalutlustel kasulik neid jutte ka mitte ümber lükata: "praegu saan öelda, et me ei ole seotud," lisab ta.

Märtsis andis Sõõrumaa intervjuus Postimehele mõista, et naaseb turvaturule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2009, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing