BÖRS: USA avanemas langusega

26. juuni 2009, 15:54

Pärast USA aktsiaturgude eileõhtust
hinnarallit näib tänane kauplemispäev algavat miinuses.

Aasia aktsiaturgudel aitasid tõusta toorainehinnad, Euroopas pangandussektor, ehkki UBSi aktsia kukkus kolm protsenti pärast teadaandmist, et kavatseb emiteerida 3,8 miljardi Šveitsi frangi ehk 3,5 miljardi dollari väärtuses uusi aktsiad. Samas hoiatas Euroopa üks suuremaid panku, et sai teises kvartalis kahjumit.

Pihuarvutite tootja Palm aktsia hind on eelkauplemisel kerkinud 11 protsenti 15,61 dollarile. Ettevõte teatas eile hilisõhtul oodatust väiksemast eelmise kvartali kahjumist. Selles kvartalis ei olnud veel müügis uus nutitelefon Pre. Aasta lõpuks lubab Palm saada rahavood positiivseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2009, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing