Sigaretid Narva mustal turul läksid kallimaks

09. juuli 2009, 07:38

Venemaalt Eestisse toodavate sigarettide
lubatud koguse viiekordne vähenemine on kergitanud sigaretipaki hinda Narva
mustal turul, kuid ostjaid on sama palju kui varemgi.

Jalakäijate piirijärjekord Narvas ja Ivangorodis on juuniga võrreldes veidi lühenenud. Venemaa sigarettide müük Narva tänavatel, kohalikul mustal suitsuturul on vähenenud. Seda teatasid Põhjarannikule kahetsustundeta mitu Kreenholmi rajoonis ühe poe juures suitsupoolist müünud naist.

Tekkinud defitsiidi tingimustes on suitsupaki hind tõusnud keskmiselt 3-4 krooni. Narvas kõige populaarsemate suitsude Arktika paki eest küsitakse praegu 16, klassi võrra kõrgema kvaliteediga Morei eest 18 ja Malboro eest 30 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. July 2009, 07:38
Otsi:

Ava täpsem otsing