Saaremaa Golfi tulevik täna linnavolikogul arutlusel

27. august 2009, 08:47

Kuressaare linnavalitsus küsib täna
linnavolikogult suuniseid, kas üritada jätkata linnale kuuluvate Saaremaa Golfi
aktsiate müüki, korraldada täiendav emissioon senistele aktsionäridele või
oodata hoopis valimisi ning jätta otsustamine uuele volikogule ja
valitsusele.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov rääkis Oma Saarele, et kuigi linnale kuuluva aktsiate kontrollpaketi enampakkumine nurjus, andis see siiski hea kogemuse, mis ei võtnud linnalt ka ülearu palju raha. Linnavalitsus maksis advokaadibüroole Glikman ja Partnerid aktsiamüügi korraldamise eest 55 000 krooni ilma käibemaksuta, millest firma omakorda kasutas umbes poole müügikuulutuste eest tasumiseks.

Koov sõnas, et müügi nurjumist ei tasuks siiski väga traagiliselt võtta, sest ajastus ei olnud kõige parem. “Ma olen üsna kindel, et mitmed potentsiaalsed ostjad käisid suvel meie väljakul mängimas, mitte ei mõelnud aktsiate ostmisele,” lausus Koov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2009, 09:28
Otsi:

Ava täpsem otsing