Credit24 poolaastakahjum kahekordistus

02. september 2009, 16:36

Soomes ja Balti riikides kaubamärgi
Credit24 all tarbimislaene pakkuv MCB Finance Group Plc sai esimese poolaastaga
üle 18 miljoni krooni maksude-eelset kahjumit.

Ettevõtte teatel sõltuvad tulemused majanduskliima erakordsest halvenemisest Balti riikides ja Soomes, mis mõjutab laenude tagasimakseid, seda eriti Lätis ja Eestis. Firma maksude-eelne kahjum rohkem kui kahekordistus 1,19 miljonile eurole ehk enam kui 18 miljonile kroonile. Samas käive kasvas 77 miljonilt kroonilt 139-le.

Ettevõte kasvatas krediidikahjumite provisjone 59 protsendini käibest esimesel poolaastal.

MCB Finance Group teatab ka, et on näha esimesi märke selle kohta, et klientide maksekäitumine on paranemas. "Juhatus on jätkuvalt veendunud, et tegemist on jätkusuutliku ärimudeliga ja usub ettevõtte pikaajalistesse tulevikuväljavaadetesse," teatas MCB Finance Group.

Ettevõte pakub Soome, Eesti, Läti ja Leedu turul tarbimislaene kaubamärgi Credit24 all.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2009, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing