BÖRS: Lõunaks pole veel suund leitud

13. oktoober 2009, 20:24

USA aktsiaturud on kauplemispäeva esimesel
poolel liikunud suunata, Dow Jonesi tööstuskeskmine oli kolm tundi enne börsi
sulgemist langenud 0,07 protsenti.

Negatiivse poole pealt domineeris oodatust kehvema käibenumbri avaldanud ravimigigant Johnson Johnson, mille aktsia hind oli kukkunud 2,5 protsenti ning Goldman Sachs, mille aktsialt võttis ostusoovituse tuntud analüütik Mededith Whitney.

Kuna Whitney kinnitas, et on vähem positiivne kogu panganduse suhtes, ongi languses domineerimas just see sektor. Goldma Sachsi aktsia hind oli keskpäevaks kukkunud kaks protsenti 186 dollarini, Bank of America aktsia odavnenud aga 1,5 protsenti 17,77 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 23:14
Otsi:

Ava täpsem otsing