Faber: ostke Inteli aktsiat!

15. oktoober 2009, 11:28

Aasia trendivastane investor ja Gloom, Boom
Doom investeerimiskirja toimetaja Marc Faber ütles Bloomberg TV esinedes,
et investorid peaksid ostma Inteli aktsiat.

„Majandussurutises nagu meil on võidavad tugevad ettevõtted turuosa nõrgemate kompaniide arvelt ning neil on ikka raha arendustegevuseks,“ ütles Faber. „Ma arvan, et aktsiad ei ole kohutavalt kallid.“

Maailma suurima protsessoritootja turuosa on enam kui 80 protsenti.

Ta soovitas osta Inteli aktsiat juba detsembris kuna see lööb tootluselt viie kuni kümne aasta perspektiivis USA valitsuse võlakirju. USA 10-aastase võlakirja tootlus on tänavu kõikunud 2,14 ja nelja protsendi vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2009, 11:28
Otsi:

Ava täpsem otsing