Eesti Pank algatab kooliõpilaste majandusprognoosi võistluse

02. november 2009, 16:06

Eesti Panga veebilehel loodud koolirubriigi keskkond kutsub
koolinoori kaasa mõtlema aktuaalsetel majandusteemadel ja osalema
majandusprognoosi võistlusel, teatas pank.

Oma majandusteadmiste proovilepanekuks saavad noored osaleda prognoosivõistlusel, kus tuleb pakkuda, milline on järgmisena avaldatav majandusnäitaja number (inflatsioon, sisemajanduse koguprodukt jne). Prognoosivõitlus kestab käesoleva õppeaasta lõpuni ning iga kuu parimatele on Eesti Pank välja pannud auhinnad. Aasta lõikes esikoha võitnud grupp saab koos juhendajast õpetajaga minna auhinnareisile Soome Panga rahamuuseumisse ja Heureka keskusesse Helsingis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2009, 16:06
Otsi:

Ava täpsem otsing