4. november 2009 kell 17:37

Läänemeremaade juhid räagivad Nord Streamist veebruaris

Sihtasutus Baltic Sea Action Group korraldab veebruaris Helsingis Läänemere keskkonnaolukorra teemalise tippkohtumise, kuhu on kutsutud kõikide Läänemere-äärsete riikide juhid.

Enne Nord Streami kohta otsuse langetamist peaksid mõjutatud riikide teadlased kogunema ümarlauda, et kuulata ära ning vaielda läbi kõik argumendid. See ettepanek kõlas täna Tallinnas sihtasutuse Baltic Sea Action Group konverentsil, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kui järgmise aasta tippkohtumise korraldajad rääkisid pikalt-laialt Läänemere keskkonnaprobleemidest, siis sõnad "Nord Stream" ei kõlanud kordagi. Keskkonnahoidu propageeriva sihtasutuse Baltic Sea Action Group üks algatajatest, soomerootsi ärimees Ilkka Herlin oli sunnitud teema üles võtma eestikeelse auditooriumi survel.

Hetkel kuum