Signe Sillasoo • 19. november 2009 kell 21:00

Mahe jõulukonserv

Stingi uus album on üheaegselt nii talviselt karge kui ka mahe ja õdus. Mõnus kuulamine peagi saabuval jõuluajal - mõneti uuenduslik, stingilik ja õnneks kaugel argisest jõuluplaadist ja tüüpilistest jõululauludest, mis sel ajal aastast sadades erinevates versioonides kaubandushulluses, kontsertidel ja plaadimängijates kõlavad.

Helikandja on täis vanu, enamasti inglise ja šoti päritolu laulukesi, mille loomisaeg ulatub sajandite taha - osad neist tuntumad, teised jälle eesti publiku jaoks suhteliselt tundmatud.

Enamasti endasse süüvivate, talviselt mõtlike ja rahulike lugude keskele on sattunud ka mõned erksamad laulud, mis üldisele mahedusele ja kohati ka monotoonsele kõlale väheke vürtsi juurde annavad - näiteks lood "Soul cake", "Christmas at sea" ja "The Burning babe".

Hetkel kuum