• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuukiri Juhtimine soovitab

  Richard BransonTeeme ära! Elu ja äri õppetunnidKirjastus Pilgrim263 lkHind 229 krRaamatus "Teeme ära!" vaatab Richard Branson tulevikku - ta selgitab, kuidas kavatseb viia oma äri ja ideed järgmisele tasandile ning uutele ja põnevatele aladele. Käsitlust leiab Virgin Fuelsi (Virgini Kütused) asutamine, mille suunas Virgin praegu liigub. Kokku on võetud kõik tähtsad õppetunnid, head nõuanded ja innustavad kõnekäänud, mis on aidanud Bransonit teel edule.
  Raimo ÜlavereTagasi MänguKirjastus Mindsweeper160 lkHind 289 krRaamat on keskendunud maailmas ühele kiiremini kasvavale inimeste arendamismeetodile nimega coaching. Lisaks värvikatele näidetele ja autori isiklikele kogemustele leiab raamatust ka lühilood Eesti tippjuhtidest. Raamat on nii neile, kes on jõudnud juhina redeli kõrgeimatele astmetele, kui ka neile, kes astuvad alumistel pulkadel esimesi samme - see on kõigile, kes igapäevatöös puutuvad kokku inimeste ja nende arendamisega.
  Enn Lepik303 majandustehingut raamatupidamisesPraktilised näitedKirjastus Rafiko200 lkHind 649 krUue raamatu eesmärk on tutvustada olulisemaid muudatusi raamatupidamises, mida muudetud raamatupidamise seadus ja Raamatupidamise Toimkonna juhendid endaga kaasa toovad, ja illustreerida valitud praktiliste näidete abil erinevate majandustehingute kirjendamist raamatupidamises, lähtudes alates 2009. aasta algusest kehtivatest raamatupidamise seaduse ja Raamatupidamise Toimkonna juhendite redaktsioonidest.
  Max McKeownKogu tõde innovatsioonistÄripäev212 lkKlubihind 340 krTavahind 440 krKui oled innovatsiooniga tegelenud juba aastaid, tuletab raamat sulle meelde kõike seda, mida sa juba tead, ent annab siiski ka uusi mõtteid. Kui soovid aidata oma kolleegidel mõista, mida on vaja, et jõuda ideest arusaamiseni ja mõistmisest innovatsioonini, tuleks sul neile hankida just see raamat.
  Patrick Forsyth, Frances KayKarmi aja taktikadÄripäev208 lkKlubihind 330 krooniTavahind 430 krooniOotamine, kui tahes lootusrikkalt, ei kvalifitseeru läbikaalutud tegevusena. Kui teie konkurentide edu võibki seletada hea õnnega, ei saa selle peale reaalse taktikana küll lootma jääda. Suure tõenäosusega läheb tarvis karme meetmeid ja mida varem te nendega pihta hakkate, seda parem.
  Elo OdresMõjukuse valemÄripäev160 lkKlubihind 320 krooniTavahind 420 krooniRaamat annab soovitusi, kuidas tõusta hinnatud spetsialistist kogu valdkonna eksperdiks või kuidas võiks tippjuhist saada arvamusliider kogu ühiskonnas. Kui olete kolleegidele tõestanud, et olete parim spetsialist firmas või naudite juhina kõigutamatut liidripositsiooni, siis mida oma kogutud mõjukuskrediidiga edasi teha? See raamat on neile, kelle sihid on kõrged.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.