ÄP fototoimetus • 23. november 2009 kell 21:00

ÄP 5 aastat tagasi: Oberschneider ostis Ober-Hausi kontrollpaki

Ärimees Paul Oberschneider teatas, et omandas Kesk- ja Ida-Euroopa suurima kinnisvarafirma Ober-Hausi Kinnisvara aktsiate kontrollpaki.

Oberschneider koos veel mõnede ettevõtte juhtkonna liikmete ja kinnisvarafirma töötajatega omandas firma Ober-Hausi Kinnisvara aktsiad seniselt peaaktsionärilt Apollo Real Estate Investment Fund III, L.P

Raha saadi Läti Pareks Banka korraldatud võlakirjaemissioonist ning Oberschneideri ja juhtkonna investeeringutest.

Hetkeseis: Juunis 2007 müüs Paul Oberschneider ettevõtte maha. "Ma ei taha enam töötada seitse päeva nädalas ja öösiti äripartneritele helistada. Minu prioriteedid on muutunud," ütles ta. Täna elab Oberschneider Argentiinas, kasvatades seal piimalehmi ja polohobuseid.

Autor: ÄP

Hetkel kuum