Üks küsimus: Kas olete jõuludeks valmis?

ÄP 30. november 2009, 00:00

Enn Parel, Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor
Jah, oleme küll jõuludeks valmis. Jõulukaup sai meil juba mõni nädal tagasi välja pandud ja jõulukampaania algas eelmisel nädalal. Ka meie jõuluajakiri peaks juba inimesteni jõudnud olema - nii et meie jaoks on jõuluaeg alanud. Sel nädalal läheb jõululaadaks. Jõulutrall hakkab pihta.

Oleg Gross, ASi OG Elektra omanik
Oleme jõuludeks valmis. Meil on jõuluteemalised kaubad välja saadetud ja kauplused on dekoreeritud.

Allahindluskampaaniad käivad meil aasta läbi, jõulutoodete allahindlustega me kohe peale ei hakka.

Selle aasta jõulumüük tuleb kindlasti tagasihoidlikum eelmisega võrreldes. Kevadine majanduse põhjaskäimine on kaubanduses end tunda andnud. On tunda, et inimestel on vähe raha. Ka jõulukaupade ja kompvekkide tellimisel oleme koguseid vähendanud.

Seda, kas tuleval aastal tuleb juba parem jõulumüük, ei julge ennustada või uskuda, sest elu on näidanud, et ei saa liiga optimistlik olla.

Kuid eks kui USAs ja Euroopas hakkab asi paremaks minema, siis annab see ka meile tunda. Kui aga töötus veel kasvab, siis ega need inimesed, kes töötuks jäävad, siis neil pole ju raha, mille eest osta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing