Veskimägi: Berman on tugev ja perspektiivse mõtlemisega

Kadri Jakobson 21. detsember 2009, 15:04

Tööandjate Keskliidu volikogu esimees, suurettevõtja Enn Veskimägi sõnul on „Masumurdja 2009“ tiitli pälvinud Fjodor Berman edukalt BLRT Gruppi juhtinud juba aastaid.


„Nii palju, kui ma teda tunnen, on tegemist äärmiselt tugeva ja perspektiivse mõtlemisega juhiga,“ ütles Veskimägi. „Kriis jõudis erinevate majandusharudesse erineval ajal ja erineva sügavusega. Mulle tundub, et laevaehitussektorit puudutas see vähem, kui näiteks kinnisvarasektorit,“ ütles Veskimägi.
Ka teine finalist rahandusminister Jürgen Ligi oleks Veskimägi sõnul olnud tiitlit väärt.


„Minu arvates on Jürgen Ligi viimase aja üks tugevamaid rahandusministreid. On positiivne, et temas on rohkem rahandusministrit kui poliitikut. Ta räägib asjadest otse ja nii, nagu need on,“ nentis Veskimägi.

Äripäeva ja Delfi korraldatud "Masumurdja 2009" nominendid olid lisaks Bermanile ja Ligile ka Krimelte juht Jaan Puusaag, OG Elektra omanik Oleg Gross, LHV Panga rajaja Rain Lõhmus, tekstiilitööstur ja Wendre omanik Peter Hunt, suurärimees Urmas Sõõrumaa, Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm ja Ericssoni Eesti juht Veiko Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2009, 15:04
Otsi:

Ava täpsem otsing