• Jaga lugu:

  Eesti pank avab täna oma uksed

  Täna kell 12-16 toimub üheksandat korda Eesti Panga traditsiooniline lahtiste uste päev, kus seekord on teemaks eelkõige euro kasutuselevõtt.

  Lahtiste uste päeval tutvustatakse eurole ülemineku põhimõtteid, räägitakse euroraha kujundusest ja turvaelementidest ning selgitatakse Eesti Panga rolli eurosüsteemi liikmena.
  Lahtiste uste päev algab Iseseisvussaalis Eesti Panga asepresidendi Märten Rossi tervitusega, millele järgneb tema ettekanne Eesti Panga rollist eurosüsteemi liikmena.
  Teises ettekandes selgitab sularaha- ja turvaosakonna juhataja Rait Roosve euro kasutuselevõtu praktilist poolt ja rahavahetusega seonduvat. Kolmandas ettekandes tutvustab sularaha- ja turvaosakonna ekspert Õie Karask euro pangatähtede turvamärke ja selgitab, kuidas eristada õiget raha võltsingust.  
  Külalistel on võimalus osaleda ekskursioonidel Eesti Panga ajaloolistes hoonetes, tutvuda erinevate rahateemaliste näitustega, osaleda viktoriinis, mille parimatele jagatakse auhindu. Samuti on võimalus näha esimesi Eesti euromünte. 
  Lastega tegeleb mängunurgas Jänku-Juss, kes tutvustab lastele joonisfilmi eurost.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.