• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 avab täna Rootsis 4G võrgu

  Tele2 avab täna Stockholmis, Göteborgis, Malmös ja Karlskronas järgmise põlvkonna ehk 4G mobiilsidevõrgu. Uus võrk on kümme korda kiirem kui praegune 3G.

  4G abil saavad kliendid hõlpsamalt kasutada interaktiivsemaid ja suuremat andmemahtu nõudvaid meediumirakendusi, nagu võrgus mängimine või televisioonisaadete ja filmide vaatamine. Ettevõtted aga saavad näiteks pidada videokonverentse ja töötada suurte failidega sama lihtsalt nagu püsiühendust kasutades, teatas Tele2. 4G võimaldab kiirust kuni 80 Mbit/s.
  "Üha rohkem inimesi loobub tavatelefonist kodus ja valib mobiilside. Samasugune areng toimub 4G tehnoloogia tulekul ka püsilairibavõrgu turul," lausus Tele2 Rootsi juht Niclas Palmstierna. Kiirem mobiilside võimaldab klientidel teha 4G võrgus kõiki neid asju, mida nad on harjunud tegema püsiühenduse kaudu, lisas ta.
  Uuringufirma SIFO kinnitusel kavatseb nii iga kolmas rootslane kui ka Rootsi ettevõte võtta 4G kasutusele järgmise aasta jooksul.
  Tele2 eesmärk on, et 2012. aasta lõpuks hõlmaks 4G võrk 99% Rootsi elanikkonnast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Swedbank tõstis Šiauliai Panga aktsia hinnasihti Tõusuruumi nähakse 34%
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.