• Jaga lugu:

  Kiirabi tuleb oodata 

  Tallinna Kiirabi juurdepääs on raskendatud ja arvestada tuleb pikema ooteajaga.  

  Tallinna Kiirabi ravijuhi Katrin Koorti sõnul on viimaste päevade kutsete arv Tallinna Kiirabis olnud 190-200 ja eilne kutsete arv sama eelnevate detsembripäevade keskmisega. Külmumisi ega jahtumisi eile ei diagnoositud, libeda tõttu kukkumiste arv sarnanes eelnevatele talvepäevadele.
  "Kutsetele jõudmise aeg viibib, sest lumi aeglustab edasiliikumist kõikjal, eriti aga  Lasnamäel ning ka kiirabiautod jäävad kinni, seetõttu tuleb kiirabi kutsujatel arvestada mõnikord tunduvalt pikema ooteajaga," ütles Koort. "Senini on brigaadid ise välja saanud ja pole olnud vajadust teisel kiirabiautol kinnijäänud kiirabi välja tõmmata," märkis Koort ja lisas, et linnakodanikud on ise olnud mõistvad ja abivalmid.
  Kommunaalamet on lubanud vajadusel aidata kiirabi nende tugipunktides lume eemaldamisega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.