Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Novatours saab 28 miljoni kroonise rahasüsti

  Novatours Grupi enamosaluse omanik, Kesk- ja Ida-Euroopa üks suurimaid erakapitalil põhinevaid investeerimisfonde Enterprise Investors ja väikeomanikud otsustasid investeerida grupi arendusse ligi 28 miljonit krooni (6,2 mln latti).

  Aktsionäride investeering  on suunatud Baltimaade Novatoursi äritegevuse arenguks. Lõviosa investeeringutest suunatakse Eesti, Läti ja Leedu firmade klienditeeninduse taseme tõstmisesse ning tehnoloogia moderniseerimisse. "Meil on kavas laiendada Novatoursi pakutavate teenuste paketti, tutvustada ettevõtte uusi suundi ning arendada edasi ostukeskkonda internetis," ütles Novatours grupi juhatuse liige Vidas Paliunas.
  "Turisminduses ei määratle konkurentsi enam riigipiirid. Meie eesmärk on pakkuda klientidele erilist mugavust alates reisi planeerimisest kuni reisilt koju jõudmiseni, samuti atraktiivset reisi hinda, kiiret teenindust ja 100-protsendilist usaldusväärsust. See on meie põhiline konkurentsieelis," lisas Paliunas.
  Novatours OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal nentis, et turismiturg on elavnemas ja reisikorraldajad peavad olema valmis tegema veelgi dünaamilisemat ja tõhusamat tööd.
  Hetkel on Novatours grupi ettevõtted müünud ligi 80 protsenti detsembri reisidest, ligi 50 protsenti jaanuari ja ligi 30 protsenti veebruari talvehooaja väljumistest.
  Novatours Grupp tegutseb aastast 1999. Grupi ettevõtted viisid 2009. aastal  23 sihtkohta ligi 127 000 turisti. Väljalendude arv oli samal ajal 1700.  Novatours Grupi käive oli mullu 1,1 miljardit krooni .
  Novatours Grupi enamusomanik on Kesk- ja Ida-Euroopa investeerimisfond Enterprise Investors (EI). Fond omandas enamuse Novatours Grupis 2007. aastal. 30 protsenti grupi aktsiatest kuulub reisikorraldaja Novatoursi asutajatele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Esmaspäeval peatab börs LHV aktsiatega kauplemise
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.