• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tsahkna: umbusalduse avaldamine võib volikogus läbi minna

  IRLi algatatud umbusaldusavaldus Tallinna linnapeale võib volikogus läbi minna, kuna kõik teised poliitilised jõud seda ilmselt toetavad, ütles Riigikogu liige, Isamaa ja Res Publica Liidu poliitikasekretär Margus Tsahkna.

  "Skandaal Savisaare ümber on suure tõenäosusega alguse saanud Keskerakonnast endast, kuna ka seal on tema tegevus paljudel kopsu üle maksa ajanud. Ja seda tema päris siseringi inimeste seas," kinnitas ta oma tänases blogisissekandes.
  Seepärast on tõenäoline, et IRLi algatatud umbusaldusavaldus Tallinna linnapale ka reaalselt läbi läheb, lisas ta. "Tegelik õnnestumine sõltub siin aga sotsidest, kui suurt mõju nad tegelikult linnavõimul olles omavad," märkis Tsahkna.
  Savisaare jätkamine Keskerakonna esimehena tundub Tsahkna sõnul avalikkusele suure küsimärgina. "Teades tema senist absoluutse võimu rakendamise stiilis juhtimist, siis Savisaare mahavõtmine ilma tema enda soovita on ebatõenäoline," märkis ta.
  "Kuid kui Savisaar on eest läinud, puhkeb võimujagamise tüli, mis on eriti iseloomulik autoritaarse juhi kadumise puhul. Viimase aja näiteks on Rahvaliidu kadumine pärast Villu Reiljani tagasiastumist," kirjutas Tsahkna.
  IRLi liige ja Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees Madis Kübar andis täna linnavolikogu esimehele üle avalduse, milles soovib linnapea Edgar Savisaart volikogu ette aru andma seoses linnapea võimalikuks Venemaa mõjuagendiks olemisega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.