• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  VIDEO: Savisaar ei tea laenuandjat

  Kui rahastamisskandaali ühele võtmetegijale lennujaama vastu tulnud Savisaar ja Klandorf koos Deniss Boroditšiga ära sõitsid, tabasime lennujaamast Savisaart viimastel päevadel kritiseerinud Ain Seppiku.

  Ka Seppik tuli tõenäoliselt Boroditšile vastu, kuid saades teada, et Boroditši ootab juba Savisaar, läks Seppik lennujaama kohvikusse. Savisaarega ta lennujaamas ei kohtunud. Seppik asus lennujaamast lahkuma pärast Savisaare ja Boroditši lahkumist ning sattus siis Äripäeva küsimustele vastama.
  Küsisime Seppikult eelmisel aastal Edgar Savisaarele lühiajaliselt laenatud 2,7 miljoni krooni kohta, mille Savisaar sai osaühingult Bravotex. Selle osaühingu omanik peidab end Briti Neitsisaartel registreeritud offshore-firma taha. Kolmapäevane Äripäev kirjutas, et offshore-firmale kuulub ka Šveitsis asuv tütarfirma Novafield Novafield GmbH, mida juhib Saksamaa kodanik Joachim Nedela. See mees on aga seotud mõjukate Vene ettevõtjatega, kes omakorda kuuluvad Venemaa peaministri Vladimir Putini lähikonda.
  Eilsel pressikonverentsil ei osanud Savisaar öelda, kes on talle eelmisel aastal lühiajaliselt laenu andnud firma omanik. Ta soovitas seda küsida Ain Seppikult, kes Savisaare väitel tema laenuasja korraldas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.