5. jaanuar 2011 kell 9:46

Osolin lahkus Zavodist

Pikka aega reklaamiäris tegutsenud Olav Osolin lahkus nii Zavod BBDO juhi kohalt kui ka ettevõtte omanikeringist, kirjutab Äripäeva turundusuudiste portaal Best Marketing.

Best Marketingi küsimustele vastas Olav Osolin järgnevalt:

Miks sa Zavod BBDOst lahkusid? Üks pool pakkus ja teine pool võttis pakkumise vastu. Nii need kokkulepped sünnivad. Kokkuleppe tulemust ei saa paraku avaldada, kuid ma olen rahul.

Millega edasi tegeled? Pole veel aimu ka. Väljakutseid ei otsi, küllap jõuavad head ideed ise minu juurde. Kui midagi huvitavat pakutakse, siis olen alati valmis aru pidama. Hetkel ma ei välistaks ühtki valdkonda.

Poliitikasse? Minu teada on kõikide parteide valimisnimekirjade esinumbrid juba lukku löödud. Üksikkandidaadina ei taha Tarandit ahvida, kui saaks paarina kandideerida, siis võiks mõelda.

Kellega paaris?Ehk Jelena Glebovaga? Tal võiks ju hetkel aega olla, kuna ta EMile ei pääsenud.

Mida uuelt aastalt ootad?Maimiku ja Tolgi mängufilmi „Kormoranid“ esilinastust, mis peaks toimuma märtsis. Mul oli seal üks roll ja ma ei kujuta ette ka, mis sellest avantüürist välja tuli. No ja uue töökoha võiks ka välja nuputada.

Eile asus reklaamiagentuuri Zavod BBDO tegevjuhina tööle Tauno Loodus, kes on üritusturundusfirma Event Masters looja. “Mul on hea meel asuda tööle Eesti ühe pikemate kogemustega reklaamiagentuuri juhina ja mul on austusväärne ülesanne viia see agentuur Eesti viie kõvema tegija hulka, kus rahvusvahelise keti BBDO agentuuri koht on. Tänan suure töö ära teinud Olav Osolini, kes annab mulle üle hästi toimiva ja loominguliselt võimeka meeskonna,” kommenteeris Tauno Loodus värskes ametis.

Zavod BBDO loovjuhina jätkab Marek Reinaas. “Kui saavad kokku minu turunduslikud kogemused ja värske loominguline jõud, võib sündida põnevaid asju. Ma ise ootan põnevusega, mida uus aasta toob,” arvas Reinaas.

Zavod BBDO uuteks juhatuse liikmeteks on Tauno Loodus ja Tarmo Ojakäär, juhatuse liikmena jätkab Marek Reinaas.

Tarmo Ojakäär jääb Zavodi juhatusse kuuludes edasi ka loovagentuuri Refleks tegevjuhiks, andes samal ajal oma panuse Zavod BBDO loomingulise poole arendamiseks.

Best Marketingi küsimusele võimaliku huvide konflikti kohta vastas Tarmo Ojakäär: "Zavod ja Refleks ei ole päris konkurendid, kuna Zavod BBDO on rahvusvaheliselt tunnustatud reklaamibüroo, mis pakub kommunikatsiooniteenust, aga Refleks on rohkem suunatud graafilise disainiga seotud teenuste pakkumisele. Pigem on see koostöö ja üksteise teenuste täiendamine."

Samuti jätkab Tauno Loodus Zavodi juhtides samal ajal tööd üritusturundusagentuuri Event Masters strateegilise juhi ja juhatuse liikmena. Event Mastersi juht Kaie Mamontov näeb siinkohal head agentuuridevahelise koostöö võimalust.

Best Marketingi küsimusele Zavodi, Refleksi ja Event Mastersi juriidilise liitumise kohta vastas Marek Reinaas eitavalt.

Autor: Silja Oja, Best Marketing Eesti juht

Hetkel kuum