Kaisa Gabral • 15. veebruar 2011 kell 10:33

Jakunin osaleb Lasnamäe kiriku risti pühitsemisel

Sel laupäeval toimuvale Lasnamäe õigeusu kiriku risti pühitsemisele tuleb ka Moskva delegatsioon eesotsas Venemaa raudtee juhi Vladimir Jakuniniga, kes sattus koos Tallinna linnapea Edgar Savisaarega eelmise aasta lõpul idarahaskandaali, kirjutas Delfi.

Mittetulundusühingu Russki Dom - Estonia eestvedaja Jevgeni Tomberg ütles Vene Delfile, et Tallinna linnavalitsuse ja metropoliit Korneliuse kutsel saabub üritusele Venemaalt Andrei Pervozvannõi fondi delegatsioon, kuhu kuulub kokku 13 inimest.

Delegatsiooni liikmete seas on fondi nõukogu esimees Vladimir Jakunin, Andrei Pervozvannõi fondi ja rahvusliku uhkuse keskuse president Sergei Tšeblõgin, fondi esimene asepresident Mihhail Jakušev, Milleniumi panga juhatuse esimees Mihhail Baidakov, Moskva Tšaikovski-nimelise riikliku konservatooriumi rektor Aleksandr Sokolov ning mitmeid teisi ametikandjaid.

Hetkel kuum