LHV: enamik kaebusi oli ilmselt pensionifondi kohta

Väinu Rozental 02. märts 2011, 15:45

Reageerime igale kaebusele kohe, kui see meile edastatakse ja seetõttu on mul hetkel tagantjärele raske öelda, mille kohta eelmisel aastal esitatud kaebused täpselt käisid ja millise lahenduse leidsid, ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

Tema kinnitusel oli ilmselt enamik kaebusi pensionifondide kohta.

Finantsinspektsioon avalikustas täna andmed, kui palju laekus eelmisel aastal kaebusi krediidiasutuste tegevuse kohta. Pressiteatele lisatud tabelist selgus, et pangandussektoris vaid 0,65protsendilist turuosa omava LHV Panga kohta esitati mullu 8 kaebust, millega LHV Pank asus esitatud kaebuste pingereas 8. kohal.

„Aktiivsete klientide arvu järgi on LHV pensionifondid suuruselt kolmandad Eestis ja selles osas on meie turuosa oluliselt suurem kui vaid panga kohta märgitu,“ kommenteeris Kilu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. March 2011, 16:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing