SEB: huvitav tagasiside EList 

Piret Reiljan 24. märts 2011, 17:39

Uuring on huvitav tagasiside Eesti turul toimuvale, kommenteeris SEB jaepanganduse juht Eerika Vaikmäe-Koit täna Äripäevas avaldatud infot, et Eestis antakse Euroliidu riskantseimat finantsnõu. 

Äripäev kirjutas, et värske Euroopa Komisjoni tellimusel avaldatud uuring näitab, et Eesti investeerimisnõustajad jagavad konservatiivsetele klientidele teiste liikmesriikidega võrreldes kõige rohkem liiga riskantseid ja seetõttu ka sobimatuid investeerimissoovitusi.

"Uuring ise on huvitav tagasiside Eesti turul toimuvale, seega analüüsime selle tulemusi ning proovime oma tööd veel paremaks muuta," sõnas Vaikmäe-Koit. Ta lisas, et SEB ambitsioon on olla turu parim investeerimisnõustaja ning parim olemine tähendab seda, et klient saab soovituse, mis võtab parimal moel arvesse tema riskiprofiili ja teisi olulisi asjaolusid.

Finantsinspektsioon Euroopa ühiste investeerimisnõustamise reeglite täitmise osas teinud väga tõhusat kontrolli, kinnitas Vaikmäe-Koit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. March 2011, 16:28
Otsi:

Ava täpsem otsing