Kojusaabunud ratturid: röövijad olid lõpuks sama väsinud kui meie

Silvia Kruusmaa 15. juuli 2011, 09:16

Alates märtsist Liibanonis röövijate käes vangis olnud ja täna varahommikul taas kodumaale jõudnud eestlaste sõnul olid nende vangistajad lõpuks sama väsinud ja kannatamatud kui nad ise, vahendasid ERR Uudised.

Mehed rääkisid, et nende röövijad lubasid mitte kunagi enam eestlasi pantvangi võtta: "Nad lootsid, et see lõpeb kiiresti, aga lõpus nad olid sama väsinud kui meie, sama kannatamatud".

Kokku olid nad kolmes terroristide varjupaigas ja vangistajate logistika oli meeste hinnangul tugev.

Olukord oli meeste hinnangul mõnes mõttes unikaalne - röövijad ja röövitud elasid koos, sõid koos, nägid nende palvetamist, raevu, kui miski ei meeldinud, ja leppimisi. Eestlastele anti kogu aeg lootust, et juhtunu saab kohe-kohe lahenduse, ning lootuse ülalhoidmine oli neile endi sõnul väga oluline.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2011, 10:16
Otsi:

Ava täpsem otsing