Kristo Kiviorg • 30. august 2011 kell 21:00

III koht: Saku ootab purgiõlle populaarsuse kasvu

Tarbijale mugavate purgitoodete kasv jätkub, kuid mitte samas tempos, mis viimasel kahe-kolme aastal.

"Tänavune aasta on Saku Õlletehase jaoks olnud väga edukas, sest oleme kasvanud kõigis tootekategooriates. Õlle, vee ja long drink'i kategoorias ootame kasvu vähemalt ühekohalise protsendipunkti võrra. Siidri kategoorias on eeldatav kasv rohkem kui 20%," lausub Saku tegevjuht Veli Pekka Tennilä.

Ennekõike valmistavad Tenniläle heameelt tulemused siidri ja long drink'i kategoorias.

"Uus Somersby siider on osutunud nii populaarseks, et sellega on tekkinud isegi tarneraskused. Kokkuvõttes on Somersby populaarsus märkimisväärselt kasvatanud Saku Õlletehase turuosa siidrite kategoorias. Samamoodi on eduka uue tooteseeria Saku Long Drink toel kasvanud turuosa long drink'i kategoorias. Õlle puhul ootame turuosa stabiilset kasvu, mida toetavad uudistooted," rääkis ta.

Tennilä arvates jätkub tänavu kindlasti purgiõlle populaarsuse kasv. Seda ühelt poolt uute populaarsete purgitoodete tutvustamise, aga teiselt poolt ka tugeva turundustöö tulemusena.

Hetkel kuum