Õpetajad nõuavad avalikul koosolekul palgatõusu

Kaisa Gabral 19. september 2011, 09:01

Täna kell 16 toimub Tallinnas raadiomaja juures Gonsiori 21 avalik koosolek õpetajate palgatõusu toetuseks, kirjutas Delfi. 

Meeleavaldusega samal ajal kohtuvad haridus- ja teadusministeeriumi, haridustöötajate liidu, maaomavalitsuste liidu, linnade liidu ja õpetajate Liidu esindajad, et jätkata arutelu õpetajate palgaküsimustes, teatas liikumine „Õpetajale vääriline palk“.

Haridusvaldkonnas töötavate inimeste tunnipalk on statistikaameti andmetel 4,59 eurot (bruto), mis jääb märgatavalt alla enamikele valdkondadele, milles töötavatelt inimestelt eeldatakse kõrgharidust. „Kõikide erakondade esindajad on rahvakoosolekule kutsutud ja neile antakse lühike kõneaeg oma seisukohtade esitamiseks,” ütleb liikumise “Õpetajale vääriline palk” üks algatajatest Evelin Tamm.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2011, 09:02
Otsi:

Ava täpsem otsing