Medvedev tegi Kudrinile ettepaneku tagasi astuda

Anne Oja 26. september 2011, 17:53

Venemaa president Dmitri Medvedev tegi riigi rahandusministrile Aleksei Kudrinile ettepaneku anda ööpäeva jooksul tagasiastumise avaldus, kui tal on riigipeaga erimeelsusi, vahendas uudisteagentuur RIA Novosti.

Kudrini sõnul konsulteerib ta enne peaministri Vladimir Putiniga. Kudrin tunnistas, et tal on Medvedeviga erimeelsusi.

Medvedev süüdistab Kudrini n-ö liigses lobisemises, kuna rahandusminister ütles eile, et ei kavatse valitsusse jääda, kui pärast presidendivalimisi peaks 2012. aastal peaministriks saama Medvedev. "Ma ei näe end uues valitsuses. Asi pole selles, et mulle poleks seda pakutudki, kuid arvan, et need eriarvamused, mis mul on, ei lase mul sellesse valitsusse minna," kommenteeris Kudrin võimalust, et Putin annab pärast Venemaa presidendiks saamist oma praeguse ametikoha Medvedevile.

Kudrini ja Medvedevi arvamused lähevad lahku riigieelarve kuludes armee ümberrelvastamisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    26. September 2011, 17:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing