• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aeg koduseinte vahel mõnuleda

  Oktoobrikuiste hoovihmade lakkamatud seeriad plekk-katusel trummeldamas, mantlitaskud täis kastanimunasid ning selle aasta esimene tuli kaminas...
  Käes on aeg, kui oma kodus saabuvat külma trotsida. Heaolutunne õdusast ja soojast pesast on tuttav paljudele. Maavanaema juures kuuluvad sügise saabumise juurde villased sokid ja soojad tuhvlid. Uutes majades saab sügise kiuste paljajalu ringi uidata ka praegu.
  Oma Maja oktoobrinumber keskendubki põrandatele. Räägime põrandaküttest, anname lühiülevaate vannitoaplaatide moesuundadest ja paigaldusnippidest ning uurime laudpõranda viimistlemise võimalusi.
  Vahendeid eri masti. Õlitatud põranda puhul tuleb süveneda sellesse, kuidas seda hooldada. Kas põrandale on kantud naturaal-, UV-õli või õlivaha, ei tee asjatundmatu silmaga üldjuhul selgekski. Mida eelistada ja kuidas jalgealust hooldada, oleneb mõistagi põranda tüübist.
  "Uurige spetsialistilt" on siinkohal niivõrd korrutatud soovitus, et mõjub oma trafaretsuses mõnikord ütleja soovile vastupidi. Uisapäisa asja kallale tormates ja kiirustades tehtut on muidugi keeruline parandada...
  Margit Aule tegemised. Portreeloos kajastame noore andeka arhitekti ettevõtmisi.
  Margit Aule tööde hulka kuuluvad Tallinna teletorn, energia avastuskeskus, Lennusadama vesilennukite angaarid ning Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoone. See on nimekiri, mis ideedeküllust lubades võib kadestama panna nii mõnegi kõrvalseisja.
  Margit Aule ise usub, et toredaks teebki arhitektuuri see, et tähtsust ei oma mitte füüsiline vanus, vaid vaimne värskus.
  Soovin, et seda värskust ja pealehakkamist meis ja meie ümber ikka rohkem oleks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.