• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Palgakärbe võib viia Simpsonid teleekraanilt

  Hittjoonisfilmi Simpsonid väntamine ähvardab lõppeda, sest filmi tegelastele hääle andnud näitlejad pole nõus raju palgakärpega.

  23 hooaega teleekraanil miljoneid vaatajaid lõbustanud Simpsonite joonisseriaali tegemine on ohus, sest telekompanii 20th Century Fox Television kraakleb animategelastele hääle andnud näitlejatega palga pärast, vahendab ajaleht Talouselämä välisajakirjandust.
  20th Century Fox tahab Dan Castellaneta, Julie Kavneri, Nancy Cartwrighti, Yeardley Smithi, Hank Azaria ja nende kaaslaste palka kärpida 45%. Vastasel juhul ähvardab firma seriaali tootmise järgmisel kevadel lõpetada.
  Eelmisel nädalal soostusid näitlejad 30%se palgakärpega, aga seda vaid siis, kui nad saavad osa seriaali sündikaatlepingute ja kaastoodete müügi tulust. Sellega Fox aga nõusse ei jäänud.
  Simpsoni-seriaali näitlejad teenivad praegu 22nädalase tööaastaga igaüks kaheksa miljonit dollarit ehk pisut üle kuue miljoni euro.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.