Aasta parim noorettevõtja on Lilli Jahilo

Silvia Kruusmaa 18. oktoober 2011, 17:14

Täna Tallinna Tehnikaülikoolis toimunud konverentsil Rootsi Äriauhind 2011 kuulutati välja parimad kolmes kategoorias, aasta noorettevõtjaks valiti moekultuuri edendaja Lilli Jahilo.

Noore ettevõtja kategooriat valitakse Rootsi äriauhinna konkursil teist aastat, eelmisel aastal osutus võitjaks Anni Arro. Sellel aastal vääris žürii sõnul kõige enam tiitlit just Lilli Jahiloo, kes on oma ettevõtlusvaimu ning sihikindlusega heaks eeskujuks paljudele noortele äri alustajatele, teatas Rootsi Eksportnõukogu.

Lisaks noorettevõtja auhinnale anti välja auhinnad veel kahes kategoorias- jätkusuutlikum ettevõte ning sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte. Esimese tiitli pälvis Jõgevamaa toidutöötlusettevõte Põltsamaa Felix, kes näidanud jätkusuutlikku kasvu nii käibe, kasumi kui ka töötajate osas ning on andnud olulise panuse kohaliku elu edendamisse. Ettevõtte ühiskondliku vastutusega seotud tegevuse auhinnakategoorias valis žürii võitjaks Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi Entrum. SA Entrum on andnud suure panuse Ida-Virumaa noorte aktiivse ellusuhtumise kujundamisele ning nende ettevõtlusvaimu kasvatmisele.

Konkursile kandideeris kokku 47 ettevõtet, kell hulgast valiti välja kolm parimat.

Rootsi Äriauhind 2011 žüriisse kuulusid Rootsi suursaadik Eestis Jan Palmstierna, Swedbanki Eesti juht Priit Perens, Anders Hedman Rootsi Kaubanduskojast, Piret Hedin Sida Läänemere-büroost ja Mantas Zalatorius Rootsi Eksportnõukogust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2011, 17:14
Otsi:

Ava täpsem otsing