• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arti Arakas tõrjub krahvi väiteid hotellinime loata kasutusest

  Ettevõtja Arti Arakas tõrjub baltisaksa aadliperekonna Ekesparrega sugulussidemeid omava krahvi väiteid, et Kuressaares tegutsev Ekesparre residents kasutab nime loata.

  "Nende käest on luba küsitud ja mul on kogu vastav korrespondents olemas," lausus Arakas Meie Maale ning kinnitas, et luba on saadud.
  Saaremaa ühe tuntuma baltisaksa aadliperekonna Ekesparrega suguluses olev krahv Paolo Berti de Ravignani väitis oktoobris Saarte Häälele antud usutluses, et Kuressaare linnuse kirderaveliinile 19. sajandi lõpus ja 20. sajandi alguses ehitatud majad kuulusid Ekesparredele.
  "Praegused omanikud võivad seal oma äri ajada ja seda residentsiks kutsuda," sõnas krahv de Ravignani ning lisas, et neile ei meeldi, et keegi perekonnanime oma kommertslikel eesmärkidel ära kasutab ja teeb seda küsimata.
  Samas pole suguvõsa krahvi kinnitusel midagi ette võtnud peale selle, et on saatnud vastavasisulised elektronkirjad, millele pole aga krahvi väitel vastatud.
  Kuressaare lossipargis asuv kümnetoaline Ekesparre Residents avas uksed 2008. aasta alguses. Endise Lossi hotelli majas asuva butiikhotelli hoone ehitatamist alustati 1906. aastal, enamiku ajast on see olnudki erinevate omanike käes pansionaadi või hotellina.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.