Kaisa Gabral • 24. oktoober 2011 kell 7:52

Õpetajad asuvad homme palgatõusu nõudma

25. oktoobril korraldab Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) – sisuliselt õpetajate ametiühing – Tallinnas Toompeal riigikogu esisel platsil miitingu, kus korratakse pedagoogide palga alammäärade tõstmise nõudmist.

Nõudmisega tuldi algul välja EHLi ning haridus- ja teadusministeeriumi tulemusteta lõppenud läbirääkimistel, kirjutas Nädaline.

Protestimiitingule oodatakse vähemalt 40-50 inimese suurusi esindusi kõikidest maakondadest ja linnadest. Miiting algab kell 12, kogunema hakatakse juba pool tundi varem.

Miitingulised esitavad riigikogule ja valitsusele õpetajaskonna pöördumise, milles korratakse oma nõudmisi. Raplamaa Haridustöötajate Liidu juht Maie Sepper ütles Nädalisele, et maakonna esinduse suurus selgub lõplikult esmaspäeva hommikuks. Esialgsetele andmetele toetudes on ametiühing tellinud Tallinnasse sõiduks viis bussi.

Hetkel kuum