• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PKC grupi käive kasvas üle 20% 

  Harju Elektri osalusega PKC Groupi kolmanda kvartali käive kasvas 24%, kuid kasum kukkus, selgus ettevõtte aruandest.

  Firma konsolideeritud kolmanda kvartali käive oli 102 miljonit eurot, aasta varem oli see 82,3 miljonit eurot. Käive kasvas 24% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Konsolideeritud tegevuskasum oli perioodil 9 miljonit eurot, kukkudes aasta varasemalt 9,5 miljonilt eurolt.
  Ettevõtte kolmanda kvartali maksueelne kasum oli 4,6 miljonit eurot, aasta varem oli see 13,4 miljonit eurot. Aruande perioodi kasum oli kokku 3,7 miljonit eurot, aasta varem aga 10 miljonit.
  PKC loodab, et tänavune müügitulu ning võrreldav tegevuskasum kokkuvõttes siiski ületavad eelmise aasta taset.
  "Kolmanda kvartali jooksul ületas meie veoauto klientide tellimuste maht tarnete mahtu. Wiring Harnesses äri kasumlikkus kukkus võrreldes aasta algusega suurenenud tootmiskulude ning toodete müügihinna languse tõttu," sõnas PKC Group tegevjuht ja president Harri Suutari.
  Harju Elekter on 6,2protsendilise osalusega PKC Groupi suuruselt teine aktsionär.
  Tänase jooksul on PKC aktsia Helsingi börsil langenud 3,5% ning maksab hetkel 11,64 eurot.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.