Ketlin Rauk • 15. november 2011 kell 21:00

2. koht: Edu tuli üllatusena

Viiratsi Saeveski juht Tõnu Ehrpais ütles 19. oktoobril ilmunud Äripäeva Viljandimaa ettevõtete TOP 2010s, et möödunud aasta üllatas neid positiivselt ning selle peamine põhjus oli kogu aasta jooksul püsinud tootmise ja tarbimise tasakaal.

Samuti aitas edule oluliselt kaasa asjaolu, et hästi läksid tööle 2009. aastal tehtud investeeringud tehnoloogiasse tootlikkuse parendamiseks. 2011. aasta kolm esimest kvartalit olid Ehrpaisi sõnul igati korralikud.

"Neljas kvartal tuleb sel aastal mullusest tagasihoidlikum ning 2012. aasta eelarve teeme tõenäoliselt kasumlikkuse poolest oluliselt madalama kui 2011. aasta tulemus," prognoosis Tõnu Ehrpais ja lisas ettevõtte tulevikuplaane tutvustades, et 2012. aastal jätkuvad kindlasti 2011. aastal alustatud suuremahulised investeeringud tütarettevõtte ASi Aegviidu Puit arendamisse.

Hetkel kuum