• Jaga lugu:

  Päev börsil: Aasias jätkus aadrilaskmine

  Tänane päev algas Aasia börsidel taas aadrilaskmisega. Ka Euroopas pole midagi toredat oodata.

  Hongkongi aktsiaturg langes 1,9 protsenti, Hiina ühe protsendi, Taiwan 2,8 protsenti, Korea 2,6 protsenti, Austraalia kaks protsenti, India 2,9 protsenti. Aasia languses ei osalenud 0,5 protsenti tõusnud Uus-Meremaa aktsiaturg, Vietnam 1,8 protsendise tõusuga, Bangladesh 0,4 protsendise kerkimisega ja Laos tõusis 2,2 protsenti.
  Jaapani aktsiaturg oli suletud.
  MSCI Aasia aktsiaindeks langes 2,3 protsenti.
  Hongkongis kiirenes inflatsioon oodatust enam ja see ulatus 5,8 protsendini. Hiina tööstusaktiivsus võib teha suurima kahanemise alates 2009. aasta märtsist.
  Euroopast mõjutatud aktsiaindeksifutuurid näitasid umbes protsendise langusega päeva algust börsidel.
  Mured on jätkuvad – Euroopa võlakriis ja selle mõju majandustele.
  „Euroopa on tõenäoliselt juba majandussurutises ja see lööb USA ekspordinõudlust ning paneb majanduskasvu surve alla,“ kommenteeris RidgeWorth Capital Managementi vanemstrateeg Alan Gayle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.