Silvia Kruusmaa • 5. detsember 2011 kell 12:31

Raudse asemel tuleb riigikokku Andres Jalak

Seoses riigikogu liikme Indrek Raudse tagasiastumisega otsustas riigikogu juhatus, et riigikogu liikmeks asub asendusliige Andres Jalak alates 6. detsembrist 2011, teatas riigikogu pressitalitus.

Elamislubade skandaali sattunud riigikogu liige Indrek Raudne otsustas lahkuda riigikogust.

"Lahkun riigikogu liikme ametist. Ma ei tee seda sellepärast, et oleksin rikkunud oma ametivannet, seadusi või käitunud ebaeetiliselt. Astun suurest poliitikast kõrvale vaid sellepärast, et pooltõdede, segaduse, laimu ja väärinfoga manipuleerimine seab ebaõiglase rünnaku alla minu erakonna IRL-i. Minu erakonnal ei ole mingit pistmist minu ettevõtete majandustegevusega. Ka ei oleks mul  ilma riigikogust lahkumata võimalust jätkata normaalsel moel ettevõtlusega, sest peaksin ka edaspidi pidevalt tõestama, et ma ei ole kaamel. Laimu ja väärinformatsiooni ümberlükkamine võtab paratamatult oma aja ning oma erakonna IRL patrioodina tahan säästa oma erakonda. Astun täna kõrvale, et erakond saaks liikuda edasi," teatas Raudne.

 

Hetkel kuum