• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USAs teeb jõulukuuskede müük rekordi

  USAs kasvavad tänavu kulutused jõulukuuske ostuks suurimaks alates 2008. aastast, vahendab Bloomberg.

  Tänavu kasvavad ameeriklaste kulutused jõulupuudele 3,1 protsenti ja need ulatuvad 3,4 miljardi dollarini, analüüsis IBISWorld.
  Jänkid kulutavad umbes 800 miljonit dollarit 25 miljoni päris jõulukuuse ostuks ning 2,6 miljardit dollarit umbes kümne miljoni plastikkuuse ostuks.
  Kulutused jõulukuuskede ostuks kasvavad juba kolmandat aastat, olles 2008. aastal kukkunud 11 protsenti.
  USA põllumajandusministeeriumi hinnangul said mullu USA metsakasvatajad jõulupuude müügist 374,97 miljonit dollarit, mida on aastataguse ajaga võrreldes 3,3 protsenti vähem.
  „Ma kardan, et me ei tõsta piisavalt jõulupuude hindu, kuigi tööjõukulud, kütus ja väetis on kallinenud“ ütles Noble Mountain Tree Farmi ärijuht Bob Schaefer, kes müüb sel aastal nagu mullugi 500 000 jõulukuuske Home Depot ja Wal-Mart Storesi kaudu. „Kasum tuleb oluliselt väiksem. Võibolla jääme suisa kahjumisse.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.