UniCrediti töötajad on Euroopas varsti nagu silgud pütis

Romet Kreek 07. detsember 2011, 12:40

Itaalia suurim pank UniCredit plaanib vähendada oma kontoripinda paari aasta jooksul umbes poole võrra, et säästa alates 2015. aastast 50 miljonit eurot aastas, vahendab Bloomberg.

„Me tahame vähendada pangavõrgu pinda poole võrra,“ ütles UniCrediti kinnisvaraüksuse juht Paolo Gencarelli. Pank plaanib vähendada peakontorite arvu 160-lt 75-le lõpetades rendilepingud ja müües osa kinnisvara.

UniCredit peab läbirääkimisi Hamburgi Alter Walli peakontorite ja muude hoonete müügiks Rooma vanalinnas. Milaanos, kus asub grupi peakontor, plaanitakse tühistada rendileping ja liikuda 2013. aasta luude korporatiivpeakorterisse.

Nelja aasta jooksul peaks saama hakkama 292 000 ruutmeetrit vähemal pinnal.  Viinis plaanitakse allokeerida 4000 töötajat äärelinna kontorisse. Sarnased muudatused ootavad ees Zagrebit, Sofiat, Bukaresti, Moskvat ja Prahat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2011, 12:40
Otsi:

Ava täpsem otsing