Anne Oja • 31. mai 2012 kell 12:20

Hugo Osula maksab suitsetajaile loobumistoetust

Kõige enam on kahinaid tekitanud ilmselt suitsetamise mahajätmise toetus, mis on loomult vastuoluline ja omapärane preemia, kirjutab bussiärimehe Hugo Osula ajakiri Mootor.

Kindlasti oleks palju „tervislikum“ toetada töötajate sportimist, kuid kahjuks kehtib Eestis seadus, mistõttu näiteks 25eurone sporditoetus maksab tööandjale 46 eurot ja 26 senti, lahkab ajakiri ASi Mootor Grupp seisukohti.

"Hindasime seda liiga suureks kuluks, kuid soov oli vähemalt üks tervise hüvanguks olev soodustus nimekirja lisada. Suitsetamisest loobumise soodustus on mõeldud toetama töötajaid, kes tõsimeeli soovivad oma pahest vabaneda ning puudu on veel viimane tõuketegur," täpsustab ajakiri. "Toetussumma 100 eurot brutos ongi mõeldud nikotiiniplaastrite või šokolaadi kulude katteks."

Hetkel kuum