• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 langetas Venemaal helistamise hinda

  Odavoperaator Tele2 alandas oktoobrist Venemaal tehtava mobiilikõne minutihinda 17,5 protsenti 0,338 euroni, mis on aegaded soodsaim.

  Tele2 Eesti rändlusteenuste juhi Kristjan Viilmanni sõnul võimaldas hinnalangetuse oma võrk Venemaal kui ka uued läbirääkimised teiste operaatoritega. “Kuna suvel hakkasid Euroopa majanduspiirkonna riikides kehtima senisest odavamad tariifid, siis olid Venemaa operaatorid nõus uusi ja isegi paremaid tingimusi pakkuma,” ütles Viilmann.
  “Senine suurem Venemaa kõnehindade langus toimus aasta alguses ning sellest ajast on riigis tehtud rändluskõnede maht kasvanud pea kolmandiku," ütles Viilmann.
  Tele2 Eesti klientidele maksab suurematest Venemaa võrkudest kõne Eestisse ja kohapeal koos käibemaksuga 0,338 eurot minuti eest, mis on senisest 17,5 protsenti soodsam. Vastuvõetava kõne hind langes 26 protsenti 0,096 euroni minuti kohta. SMSi hind odavnes 16 protsenti 0,109 euroni ning andmeside 17 protsenti 0,83 euroni megabaidi eest.
  Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 514 000 kliendile. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on 11 riigis 36 miljonit klienti. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.