• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar kohtus: mulle tehti liiga

  Linnapea Edgar Savisaar rääkis kohtus, et talle on kiiruseületamise eest trahviga liiga tehtud.

  Harju maakohus arutas täna politsei trahviotsuse tühistamist Tallinna linnapea Edgar Savisaare kiiruseületamise asjas.
  Savisaare sõnul sõitis ta tol saatuslikul juunikuu hommikul koos oma kaaskondlase Siret Kotkaga Tallinna-Narva maanteel, kui märkas justkui silmanurgast, et keegi politseiametniku moodi isik vilksatas tee ääres.
  Kuna Savisaar arvas, aga et tegemist oli ilmselt hääletajaga, siis suuremat tähelepanu ta sellele ei pööranud. Seega oli meer natukene üllatunud, kui natuke maad eemal ta auto kinni peeti, dokumente küsiti ning väideti, et meer on kiirust ületanud. 
  "Muidugi mu pilk läks siis spidomeetrile, mis sel hetkel oli 30-40 ringis," rääkis Savisaar, kuid lisas, et ilmselt mõõdeti tema kiirust varem.
  Savisaar apelleeris kohtus peamiselt asjaoludele, et tegelikult oli ta kiirus sama, mis ülejäänud autokolonnil ning et politsei ei tahtnud talle näidata muuhulgas dokumente, mille alusel trahv koostati.
  Seega ei soovinud Savisaar kohapeal võimuesindajatega vaidlustesse astuda ning andis neile oma allkirjad. "Teate, olen olnud muuhulgas siseminister ja tean, et politseinikud ei anna tihti aru enda olemusest," lisas Savisaar.
  Toona linnapea auto kiirust mõõtnud politseiametniku sõnul toimus aga mõõteprotseduur kõigi reeglite järgi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.