• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA turud lõpetavad punases Google’i eestvedamisel

  USA turud taastusid küll sessiooni madalpunktidest, kuid lõpetasid neljapäeva punases, suurt pettumust tekitasid Google’i enneaegselt ilmunud majandustulemused, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Dow Jones 13549    -8    -0,06%
  Nasdaq 3073    -31    -1,00%
  S&P 500 1457    -4    -0,27%
  Kõige enam pakkus kõneainet Google’i keset päeva ilmunud majandustulemused, mis olid planeeritud ilmuma peale kauplemispäeva lõppu. Kuna tegu oli investoritele pettumustvalmistavate tulemustega, siis kukkus aktsia kolinal ja kauplemine peatati pea 2 ja pooleks tunniks. Aktsia hind lõpetas päeva -8,01%, 695 dollari peal. Ettevõte teatas kolmanda kvartali kasumist 9,03 dollarit aktsia kohta, ootused tulemusele oli 10,65 dollarit aktsia kohta.
  Morgan Stanley aktsia hind langes 3,79%, 17,79 dollari peale. Ettevõte teatas kvartaalsetest kasumi- ja käibenumbritest, mis ületasid analüütikute ootusi. Aktsia hind jäi siiski madalamaks, koos teiste suurte finantsettevõtete omadega.
  Verizoni aktsia hind tõusis 2,37%, 45,78 dollari peale, kui ettevõte teatas kasumitulemustest, mis läksid analüütikute ootustega kokku, samas käive ületas ootusi.
  Dow Jonesi indeksi komponent Travelers teatas kasumist, mis ületas ootusi, kuid käive jäi veidi alla ennustuste. Ettevõtte aktsia hind tõusis 3,52%, 73,89 dollari peale. Ka teiste kindlustusettevõtete aktsiate hinnad olid tõusujoones, näiteks ACE +3,04%, 81,7 dollari peale ja Chubb +2,94%, 81,19 dollari peale.
  Ebay aktsia hind tõusis 5,46%, 50,83 dollari peale, kui ettevõte teatas kasumitulemustest ja neljanda kvartali väljavaatest, mis olid analüütikute ootustega kooskõlas.
  Seni on 20% S&P 500 ettevõtetest esitanud kvartaalsed majandustulemused. 65% nendest on ületanud tulemustega analüütikute ootusi ja 20% on jäänud ootustele alla.
  Nafta hind lõpetas USA kauplemispäeva -0,15%, 91,98 dollari peal barreli kohta ja kulla hind -0,54%, 1743,6 dollari peal untsi kohta.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.