Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA turud lõpetavad punases Google’i eestvedamisel

  USA turud taastusid küll sessiooni madalpunktidest, kuid lõpetasid neljapäeva punases, suurt pettumust tekitasid Google’i enneaegselt ilmunud majandustulemused, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Dow Jones 13549    -8    -0,06%
  Nasdaq 3073    -31    -1,00%
  S&P 500 1457    -4    -0,27%
  Kõige enam pakkus kõneainet Google’i keset päeva ilmunud majandustulemused, mis olid planeeritud ilmuma peale kauplemispäeva lõppu. Kuna tegu oli investoritele pettumustvalmistavate tulemustega, siis kukkus aktsia kolinal ja kauplemine peatati pea 2 ja pooleks tunniks. Aktsia hind lõpetas päeva -8,01%, 695 dollari peal. Ettevõte teatas kolmanda kvartali kasumist 9,03 dollarit aktsia kohta, ootused tulemusele oli 10,65 dollarit aktsia kohta.
  Morgan Stanley aktsia hind langes 3,79%, 17,79 dollari peale. Ettevõte teatas kvartaalsetest kasumi- ja käibenumbritest, mis ületasid analüütikute ootusi. Aktsia hind jäi siiski madalamaks, koos teiste suurte finantsettevõtete omadega.
  Verizoni aktsia hind tõusis 2,37%, 45,78 dollari peale, kui ettevõte teatas kasumitulemustest, mis läksid analüütikute ootustega kokku, samas käive ületas ootusi.
  Dow Jonesi indeksi komponent Travelers teatas kasumist, mis ületas ootusi, kuid käive jäi veidi alla ennustuste. Ettevõtte aktsia hind tõusis 3,52%, 73,89 dollari peale. Ka teiste kindlustusettevõtete aktsiate hinnad olid tõusujoones, näiteks ACE +3,04%, 81,7 dollari peale ja Chubb +2,94%, 81,19 dollari peale.
  Ebay aktsia hind tõusis 5,46%, 50,83 dollari peale, kui ettevõte teatas kasumitulemustest ja neljanda kvartali väljavaatest, mis olid analüütikute ootustega kooskõlas.
  Seni on 20% S&P 500 ettevõtetest esitanud kvartaalsed majandustulemused. 65% nendest on ületanud tulemustega analüütikute ootusi ja 20% on jäänud ootustele alla.
  Nafta hind lõpetas USA kauplemispäeva -0,15%, 91,98 dollari peal barreli kohta ja kulla hind -0,54%, 1743,6 dollari peal untsi kohta.
  Autor: Teele Liblik
 • Hetkel kuum
Kai Realo: riigi konkurentsivõime ei teki üleöö, ka majandust tuleb juhtida
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Rahagurude välimääraja: keda usaldada? Vaata suurest tabelist, kes mis hinnaga nõu jagab!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Külm kaup püsib tänavu endiselt kuum: jäätisetootja tegi mais rekordkäibe
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Esinemine on alati ebamugav. Kolm nippi, mis annavad publiku ees julgust juurde
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Neste lahkus Rohetiigrist. Vastastikku jagatakse teravaid süüdistusi
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Maailma autohiidudele tootev firma tegi käiberekordi. „Mis siin öelda, eks ikka tuleb rahul olla“
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Tööpäev parima juhiga: viis nippi, kuidas olla edukam juht
Eesti Personalijuhtimise Ühingu (PARE) tegevjuht Kai Saard käis luurel, kuidas Eesti parim juht Ivo Suursoo päriselt juhib, kuidas töötab, mida loeb ja kellega suhtleb.
Eesti Personalijuhtimise Ühingu (PARE) tegevjuht Kai Saard käis luurel, kuidas Eesti parim juht Ivo Suursoo päriselt juhib, kuidas töötab, mida loeb ja kellega suhtleb.
Puhkajad leidsid telgivaia maasse lükates lennukipommi
Eile pärastlõunal said demineerijad väljakutse Ida-Virumaale Alutaguse valda Rannapungerja külla, kus puhkajad leidsid telgivaia maasse lükates lõhkekehasarnase metallist eseme.
Eile pärastlõunal said demineerijad väljakutse Ida-Virumaale Alutaguse valda Rannapungerja külla, kus puhkajad leidsid telgivaia maasse lükates lõhkekehasarnase metallist eseme.