19. oktoober 2012 kell 18:13

Analüütikud langetasid Google’i hinnasihti

Vähemalt 7 maaklerfirmat langetas Google'i aktsia hinnasihti, kui ettevõte teatas pettumust valmistavast kasumist.

Samas on analüütikud arvamusel, et mobiilse turunduse käibe kasv annab aimdust, et paremad ajad on veel ees.

Neljapäeval enneaegselt avaldatud majandustulemused näitasid, et Google’i interneti turunduse käive aeglustub. Kvartaalsed majandustulemused ei küündinud analüütikute ootusteni juba teine kord aasta jooksul, kuid analüütikud arvavad, et selline seis on lühiajaline ja mobiilse turunduse osa aina suureneb.

Ettevõtte tegevjuht Larry Page kommenteeris, et Google’i mobiili äri, mis sisaldab rakenduste müüki ja turundust, genereerib praegu 8 miljardi dollari suurust aastast käivet, mis on 2,5 miljardi dollari võrra suurem, kui eelmisel aastal.

Google’i aktsia hind oli USA kauplemispäeva teises pooles -2,28%, 679,13 dollari peal.

Autor: Teele Liblik

Hetkel kuum