• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  DuPont ja United Technologies vähendavad tööjõudu

  Kaks suurettevõtet hoiatasid, et vähendavad tööjõudu, et võidelda kahaneva käibega ja kaitsta kasumit, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

  DuPont Co. teatas, et plaanib vähendada tööjõudu 1500 töötaja võrra, mis on ligikaudu 2% kogu tööjõust, kui kemikaalide ettevõte võitleb kahaneva nõudlusega ehituse ja taastuvenergia sektorites.
  United Technologies Corp. ei täpsustanud, kui palju tööjõudu vähendatakse, kuid teatas, et tõstab aastast restruktureerimise eelarvet 20%, 600 miljoni dollari peale, kuna nõudlus sõjavarustuse järele on vähenenud.
  Mõlemad ettevõtted teatasid oodatust nõrgematest kolmanda kvartali müügitulemustest, jälgides üleüldist trendi.
  DuPont ja United Technologies pole ainukesed suured ettevõtted, kes tööjõudu vähendavad. Eelmine nädal teatas Advanced Micro Devices, et tõmbab oma 12 000 töötajaga tööjõudu 15% võrra kokku.
  DuPonti aktsia hind oli USA kauplemispäeva teises pooles langenud 8,72%, 45,42 dollari peale, United Technologiesi aktsia hind -0,82%, 77,19 dollari peal ja Advanced Micro Devicesi aktsia hind +1,9%, 2,14 dollari peal.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Koroonaviiruse uus tüvi jõudis Euroopa suurriikidesse Täiendatud!
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.