5. november 2012 kell 21:00

Õmblusfirmal uus omanik

Endine ASi Sangar Valga vabrik vahetas taas omanikku. Soome M.A.S.I. Company Oy müüs ära kõik oma Eesti õmblusettevõtte M.A.S.I Company ASi aktsiaid Läti firmale Millburn SIA, mis kuulub samasse gruppi.

M.A.S.I Company ASi uus omanik on Eestis registreeritud Hillside OÜ, kelle emaettevõte on Lätis registreeritud Millburn SIA. “Omandivormi muutus oli üks osa M.A.S.I Company grupi strateegilisest ümberkorraldamise tegevusest,” ütles M.A.S.I Company OY juhatuse liige Pekka Puolakka. Omandistruktuuri muutusel on Puolakka sõnul väga väike mõju mõlema ettevõtte igapäevasele tegevusele.

Valgas tegutseva õmblusettevõtte Lesanio OÜ tegevjuht Terje Mängel ei osanud ettevõtte omanikuvahetust kommenteerida. “Me tegutseme erinevatel aladel ega ole konkurendid,” põhjendas ta.

M.A.S.I. Company AS teenis 2011. aastal 10 381 eurot kahjumit. Ettevõtte müügitulu oli 2,2 miljonit eurot.

Hetkel kuum